Cum functioneaza un motor de cautare

Afla cum functioneaza un motor de cautare!

Vrei sa atragi clienti cu site-ul tau?

Afla cum functioneaza un motor de cautare!

Motivul pentru care ai nevoie sa intelegi termenul de „ motor de cautare ”, este chiar afacerea ta online. Trebuie sa stii ca odata prezent in mediul online, vei avea nevoie de o pozitionare si o vizibilitate publica cat mai buna.

Sa iti explic care este povestea motoarelor de cautare:

    Zilnic, utilizatorii navigheaza dupa informatii utile. Printre cautarile lor, bineinteles ca isi va face prezenta si compania ta. In cazul in care ai respectat termenii corecti de optimizare Google , atunci site-ul tau va fi indexat corespunzator.

Nu uita, pentru o optimizare Seo eficienta, respecta acesti pasi: fii atent la acele cuvinte cheie care formeza URL-urile prietenoase din codul de sursa al site-ului tau, ofera consumatorilor continut unic, bogat si proaspat si o gama de produse cat mai atractive, de care sa aiba nevoie publicul.

 

Optimizare SEO

Cum functioneaza un motor de cautare? Citeste si imagineaza-ti!

Motoarele de cautare folosesc algoritmi. Intr-o ordine de cuvinte, se cerceteaza si se ordoneaza listele cu website-uri, in functie de calitatea lor. Daca tu vei folosi cuvintele potrivite pentru a influenta pozitia site-ului corespunzator, atunci cand clientul va cauta „pantofi ieftini”, in cazul in care nisa ta este dedicata incaltamintei, pagina ta web va avea o rata mare de click.

Ce vei castiga tu? Vei fi vizibil in online si vei vinde.

Daca iti doresti rezultate Seo eficiente, nu opta niciodata pentru continut duplicat si nu incarca pe  pagina ta web, imagini cu rezolutie mare.

Vezi detalii despre termenii motoarelor de cautare in acest video:

Vrei si tu o pozitionare corecta in motoarele de cautare?

Nu risca sa fii penalizat si apeleaza acum la Serviciile Web oferite de catre echipa Media Design.

Gandeste-te cate beneficii vei avea: un numar mai mare de vizitatori, un rating crescut si o serie de  instrumente necesare unei optimizari eficiente Seo.

In cele din urma trebuie sa intelegem urmatoarele. Pentru o pozitionare buna intr-un motor de cautare , website-ul tau trebuie sa beneficieze de cuvinte cheie bine conturate si o optimizare google foarte bine pusa la punct.

Da startul in online!

Save

Save

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Deschide chat
Deschide chat
Suntem aici sa te ajutam!
Se conecteaza...
Operatorii nostri sunt offline momentan. Incercati mai tarziu.
Operatorii nostri sunt ocupati momentan. Incercati mai tarziu.
:
:
:
Ai o intrebare? Scrie-ne!
:
:
Sesiune chat terminata.
Cat de folositoare a fost sesiunea de chat?
Foarte folotitoare Nu s-a rezolvat nimic