Cu un SEO eficient vei vedea rapid rezultatele!

De cele mai multe ori credem in lucruri care nu sunt adevarate si ne asteptam la rezultate spectaculoase, fara niciun pic de implicare.

Asa se intampla si in afaceri: Proprietarii isi doresc rezultate iesite din comun, vanzari in numar grandios si pozitii tot mai bune in paginile Google. Dar stiu ei care sunt trucurile? Au rabdare sa creasca business-ul in pasi mici, dar siguri? Ei bine, despre asta vom vorbi in acest articol: Seo si Strategii

„Nu trebuie sa te mai straduiesti sa faci SEO. E doar ceva ce se intampla atunci cand faci totul cum trebuie” – Chad Pollitt

  Seo este precum o expeditie pe care tu va trebui sa o faci pana cand vei intelege sensul ei: Sa te vindeci! Nu exista retete Seo sau Strategii batute in cuie, din contra, totul tine de resursele pe care esti dispus sa le investesti si de actiunile tale. Altfel, risti sa pierzi: Vei fi penalizat pentru utilizarea excesiva a cuvintelor cheie principale in ancore si URL, pentru keyword stuffing in linkurile interne si externe, pentru folosirea de ancore optimizate, pentru erorile 404 si pentru continut duplicat. Sunt cateva dintre cele mai importante aspecte de care sa tii cont.

Vezi acum care sunt strategiile SEO care sa raspunda nevoilor tale. 6 Trucuri de care ai nevoie!

  1. Foloseste Google Search Console

Opteaza pentru optiunea Add/Test/Sitemap si ataseaza o harta vizibila pentru motoarele de cautare. Vei fi mult mai repede gasit de catre utilizatori.

  1. O viteza de incarcare a site-ului in doi timpi

Foloseste Google Page Speed Insight si imbunatateste-ti rapid viteza site-ului. Vei gasi acolo toate instructiunile necesare.

Da click aici, https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/

  1. Verifica daca textele site-ului tau sunt duplicate

Opteaza pentru Screaming Frog si vei vedea rapid ce trafic ai, daca exista continut duplicat si unde sa faci modificari. Vezi aici, https://www.screamingfrog.co.uk/seo-spider/

  1. Optimizeaza-ti site-ul pentru cautarile locale

Un instrument excelent pentru imbunatatirea afacerilor!

  1. Cuvinte cheie potrivite pentru afacerea ta

Opteaza pentru Google Keyword Planner.  Verifica evolutia fiecarui cuvant cheie in Google Trends. Intotdeauna, cauta sa ai un echilibru intre cuvintele cheie short-tail si long-tail. Verifica tot timpul continutul si analizeaza concurenta. Concentreaza-te pe un singur factor de ranking.

Tu ce instrumente SEO folosesti? Cum iti cresti vanzarile?

Bazeaza-te pe tactica, nu neaparat pe teorie!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Deschide chat
Deschide chat
Suntem aici sa te ajutam!
Se conecteaza...
Operatorii nostri sunt offline momentan. Incercati mai tarziu.
Operatorii nostri sunt ocupati momentan. Incercati mai tarziu.
:
:
:
Ai o intrebare? Scrie-ne!
:
:
Sesiune chat terminata.
Cat de folositoare a fost sesiunea de chat?
Foarte folotitoare Nu s-a rezolvat nimic