Potential maxim de optimizare

Cum sa atingi potentialul maxim de optimizare!

Gandeste. Cerceteaza. Scrie!

Cautam cheile unei afaceri de succes, dar scriem articole la intamplare. Ne bazam pe produse perfecte, cand de fapt cheia este flexibilitatea.

Uitam sa ne amintim ca un website corect optimizat vorbeste de la sine si prezinta rezultate concrete. Sa ne concentram asupra clientilor si a cuvintelor cheie si sa intelegem cum stam cu acoperisul tau web. Esti sau nu in legatura directa cu realitatea SEO?

Din experienta proprie, mergem dupa urmatorul principiu: „Nu conteaza cate idei ai, ci cate materializezi.”

Dependenta motoarelor de cautare

   Concentreaza-te pe termenii relevanti segmentati de public. Noile perspective sunt cuvintele cheie potrivite. Le ai sau le cauti!

Inainte de a scrie continutul unui articol, pune-ti intrebarea: Care-i scopul? Pregatit sau nu de vanzare?

Toate articolele pe care le vei scrie vor avea ca si fundament cuvintele cheie, cu ajutorul carora iti vei optimiza titlul, imaginile, link-urile, etc. Porneste de la 60 de caractere si nu uita ca acel cuvant cheie ales de catre tine va trebui sa fie unic.

Daca in anii precedentii toti utilizatorii scriau articole si obtineau o pozitie favorabila in Google fara prea multe batai de cap, ei bine, in ultima vreme situatia s-a schimbat radical. Scrii articole care sa starneasca interesul publicului, atunci fii sigur ca si Google va dori sa le citeasca. Intentia utilizatorului e cheia. Tu ai gasit-o pe cea potrivita?

Pasi elementari in scrierea articolelor SEO

Pasi elementari in scrierea articolelor SEO

Densitatea cuvantului cheie pe o anumita pagina scoate in evidenta procesul de optimizare SEO. Intr-un cuvant, vei sti daca pagina ta a fost sau nu optimizata corespunzator. Ai auzit de un keyword stuffer? Asa te vor privi motoarele de cautare daca nu vei sti sa folosesti corect cuvintele cheie. O densitate corecta a cuvintelor cheie, ca si procent, va trebui sa fie intre 1% si 3%.

Cuvintele cheie plasate in headaer-taguri vor fi primele remarcate de motoarele de cautare. Evident, utilizarea cuvantului cheie in titlu va fi instrument eficient.

Propulseaza-ti site-ul in primele pozitii si scrie continut unic in concordanta perfecta cu politica Google. Spune povesti, fii consecvent!

Save

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Deschide chat
Deschide chat
Suntem aici sa te ajutam!
Se conecteaza...
Operatorii nostri sunt offline momentan. Incercati mai tarziu.
Operatorii nostri sunt ocupati momentan. Incercati mai tarziu.
:
:
:
Ai o intrebare? Scrie-ne!
:
:
Sesiune chat terminata.
Cat de folositoare a fost sesiunea de chat?
Foarte folotitoare Nu s-a rezolvat nimic