Esti pregatit sa explorezi internetul prin imagini?

Un motor de cautare nu ia pauza niciodata si te surprinde continuu cu noutatile. Daca pana acum puteai face orice search doreai prin intermediul formatelor text, mai nou, poti cauta orice vrei si cu ajutorul imaginilor. Astfel ca, poti incarca orice imagine doresti in caseta de cautare, fie in Chrome sau in Firefox si orice rezultat asteptai, va aparea instant.

„Cele mai bune feedback-uri in urma cautarilor pe Google, au fost cele datorate imaginilor. Oamenii au ramas placut impresionat de imagini si abia apoi au cautat detalii referitoare la pret, materiale, etc. Noile tipuri de anunturi cu imagini raspund la cele mai multe intrebari.” – Jon Alfernes, Google VP

De ce Shopping Adds in Google Image Search?

   Daca tot traim intr-o era plina de expansiune in care internetul este un ecosistem digital in miscare continua, evident ca oamenii se confrunta cu lipsa de timp si apeleaza la cele mai rapide actiuni. De

altfel, sa comande totul online, simplu si eficient. Totul se face prin intermediul telefoanelor mobile si a tabletelor.

Retailerii au lansat noi instrumente de succes, pentru a-si fideliza clientii. Astfel ca, orice reclama poate fi plasata in Google Images Mobile si utilizatorii le vor vedea la primul search. Reclamele Google Images Mobile sunt similare cu cele Google Adsense normale. Filtrele de cautare nu mai sunt deloc generice, din contra permnit utilizatorilor sa gaseasca orice sursa doresc, fie harta, date de contact, beneficii ale produsului, etc.

Reclamele de tip local inventory sunt accesibile si la mare cautare in ultima vreme. Astfel, a crescut si rata celor care dau click cu un procent de 50%.
Imbunatatirea experientei utilizatorilor si extinderea retelelor de cautare pentru Google
   Daca iti doresti sa atragi mai multi clienti de partea ta, atunci concepe un anunt tip imagine pentru utilizatorii tai.

Care sunt avantajele unui anunt imagine?

  • Flexibilitatea necesara pentru personalizarea oricarui sablon doresti, atunci cand vrei.
  • Varietate de sabloane de anunturi
  • Capacitatea de a crea orice anunt doresti, simplu si deloc costisitor.
  • Personalizare de idei variate in anunturile tale.

In concluzie, culoarea extinderii consta in imagini. Tu cum te diferentiezi de comncurenta ta? Ce expunere ai la public si care sunt solutiile tale? Stii sa iti cresti brandawereness-ul?

Nu uita, rezultatele masurabile se vor vedea doar in urma unor strategii eficiente.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Deschide chat
Deschide chat
Suntem aici sa te ajutam!
Se conecteaza...
Operatorii nostri sunt offline momentan. Incercati mai tarziu.
Operatorii nostri sunt ocupati momentan. Incercati mai tarziu.
:
:
:
Ai o intrebare? Scrie-ne!
:
:
Sesiune chat terminata.
Cat de folositoare a fost sesiunea de chat?
Foarte folotitoare Nu s-a rezolvat nimic