Crawling si indexare

Optimizare SEO – Crawling si indexare

Optimizare SEO – Indexing si Crawling
Vezi ce trebuie sa stii despre o indexare corecta in Google!
Cu siguranta de multe ori ti-ai pus si tu intrebarea: Cum sa procedez pentru a avea rezultate foarte bune in Google?

Afla cum sa atragi mai multi vizitatori pentru site-ul tau. Motoarele de cautare Google nu dorm, insista sa ai si tu o optimizare Seo corecta.

Optimizare SEO - Crawling si indexare Google

Crawling si indexare Google

Procesul de accesare cu crawlere. Metode de pus in practica!

    Googlebot-ul este algoritmul care indexeaza continutul unui website. Prin intermediul crawling, se indexeaza absolut toate informatiile, link-urile, continutul unui site si se masoara traficul obtinut. Mai exact, in procesul de indexare, este selectat continutul de calitate al unui site, in urma caruia acea pagina web va aparea sau nu in primele pagini google. Multitudinea de update-uri Google te ajuta sa te clasezi pe primele pozitii, ceea ce prezinta numai avantaje.

Publica frecvent continut unic si respecta termenii Google.

Nu uita, toate site-urile sunt accesate cu crawlere care vizualizeaza atat ceea ce este nou pe un site, cat si ceea ce este modificat.

In cazul in care iti doresti ca anumite pagini ale site-ului tau sa nu fie expuse la crawlere, atunci te poti folosi de anumite tag-uri html, precum „nofollow”, sau fisiere text numite „robots.txt”.

Pentru mai multe detalii despre crawling si indexing, urmareste acest tutorial Seo:

Vrei o indexare mai buna?

 Google-ul este precum o enciclopedie, el colectioneaza zilnic informatii, fotografii, video, etc. Dupa accesarea cu crawlere se creeaza indexuri. Apoi la orice search, vor aparea diverse pagini, printre care si a ta daca va oferi continut unic si relevant. Odata inscris pe Google cu site-ul tau, acesta va fi vizibil si indexat corespunzator. Remarca-te!

Nu uita, daca un link catre site exista deja pe un alt website indexat de Google, atunci Page Rank-ul va fi mai mare. Frecventa cuvintelor este foarte importanta.

Asadar, daca iti doresti sa fii vizibil in online, apeleaza acum la Serviciile Media Design. Fie ca este vorba de web search sau imagini, permite si tu motoarelor de cautare Google sa te localizeze rapid. Pentru un trafic bun al site-ului, apeleaza acum!

Save

Save

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Deschide chat
Deschide chat
Suntem aici sa te ajutam!
Se conecteaza...
Operatorii nostri sunt offline momentan. Incercati mai tarziu.
Operatorii nostri sunt ocupati momentan. Incercati mai tarziu.
:
:
:
Ai o intrebare? Scrie-ne!
:
:
Sesiune chat terminata.
Cat de folositoare a fost sesiunea de chat?
Foarte folotitoare Nu s-a rezolvat nimic