Tu stii care sunt cele mai bune trucuri de optimizare SEO pentru imagini?

Optimizare SEO pentru imagini

Tu stii care sunt cele mai bune trucuri de optimizare SEO pentru imagini?

    Astazi iti vom prezenta o mare parte dintre trucurile pe care le-am testat chiar noi pentru o buna optimizare Seo a imaginilor si o viteza foarte buna a site-urilor.

Ai un site dinamic, doresti sa il mentii intearctiv si cauti sa ii imbunatatesti optimizarea Seo a imaginilor. Cum sa procedezi? Ei bine, incepe sa te concentrezi asupra imaginilor. Pentru o crestere buna a rank-ului, va trebui sa ai o optimizare corecta a imaginilor de pe website.

    Tu stii sa iti setezi atributele fiecarei imagini. Invata cum sa faci asta!

   Imbunatateste-ti viteza site-ului prin optimizarea de imagini

    Imaginile spun totul. Ele sunt primul contact vizual cu publicul. Chiar si la un simplu search pe Google, ai nevoie ca ele sa fie afisate. Pozele sunt utile oricarui site si ajuta la incarcarea lui, insa daca sunt de dimensiuni foarte mari, mai mult vor ingreuna viteza.

Cum sa inteleaga prospectii continutul imaginilor tale?

Opteaza din start pentru tag-ul HTML „img”. Indiferent de erori de conexiune, atributul Alt si atasarea cuvintelor cheie corespunzatoare nisei tale de lucru vor facilita cautarile Google. Ai nevoie de acces la codul HTML al fiecarei imagini, ceea ce este foarte simplu si datorita atributului Alt, motoarele de cautare te vor recunoaste rapid.

O alta metoda este schimbarea numelor imaginilor. Daca brandul tau este un magazin cu articole de imbracaminte, atunci clar nu vei mai lasa ca si denumire DSC0456 png sau jpg, ci vei schimba in rochie verde sau imbracaminte chic, pantofi cu sireturi, etc.

Nu te folosi de litere de tipar pentru descrierea imaginilor. Intotdeauna doar litere mici. Nu prelua niciodata imagini de pe internet. Foloseste-te de imagini personale. Vei castiga in fata publicului!

Cum sa fii recunoscut cat mai rapid de Google? Vrei trafic, nu?

Traficul este foarte greu de obtinut, asadar ar trebui sa iei in considerare aceste sfaturi:

Intotdeauna imaginile vor creste volumul de Social Sharing si vor starni interesul publicului. Si imaginile sunt o naratiune vizuala. Ele bombardeaza creierul cu emotii, in functie de contextul in cauza.

Asa cum spunea si Platon, gradul de dependenta fata de o imagine este diferit si perceput in felul sau de fiecare intelect. Elementele vizuale se pastreaza in memoria cititorilor mult timp, ceea ce este un plus pentru tine.

Ce tip de format sa alegi pentru imaginile site-ului tau?

  • Formatul PNG poate fi folosit in mai multe culori si abordari, insa trebuie sa ai grija la dimensiuni, sa nu fie mult prea mari.
  • Formatul JPEG poate fi comprimat, insa va trebui sa fii atent la dimensiuni. Calitatea merita, e excelenta!
  • Formatul GIF se foloseste pentru animatii, insa este de calitate slaba pentru fotografii. Util pentru imagini simple, niciodata pentru cele complexe.

 

Ce dimensiuni trebuie sa folosesti pentru fotografii?

  • Claritatea, inaltimea si latimea unei imagini ar trebui sa corespunda cu fotografia. Sa fie rezonabile, altfel viteza site-ului scade deplorabil.
  • Graficele pe care le folosesti trebuie sa fie in jur de 300 KB.
  • Imaginile mari si cele de tip screen sa nu le incadrezi niciodata in mai mult de 1MB, pentru ca vei obtine o mare ceata de pixeli.
  • In cazul redimensionarii imaginilor, foloseste-te de 1200 pixeli sau chiar mai putin. Oricum, sa nu depaseasca.

Vrei sa iti micsorezi sau iti maresti imaginile conform cerintelor Google? Avem un pont pentru tine!

 Pentru o optimizare corecta a imaginilor, te sfatuim sa folosesti acest link: https://premium.wpmudev.org/projects/category/plugins/

L-am testat chiar noi, iar rezultatele sunt garantate. Este un plugin conceput special pentru wordpress si iti va micsora sau mari imaginile, ajutand astfel site-ul tau sa aiba o viteza cat mai mare. Acest modul se instaleaza gratuit, simplu si rapid. Astfel, fiecare client care il va instala va primi posibilitatea de a micsora imagini timp de 14 zile la capacitatea maxima! Dupa testarea plugin-ului timp de 14 zile, poti alege sa cumperi o licenta sau nu.

De ce sa nu convingi si tu publicul chiar cu o fotografie?

Promovarea website-ului tau si continutul sunt extrem de importante. Tu alegi ce tactici sa folosesti. Noi iti sugeram sa tii cont de ponturile noastre. Spor la optimizat imagini!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Deschide chat
Deschide chat
Suntem aici sa te ajutam!
Se conecteaza...
Operatorii nostri sunt offline momentan. Incercati mai tarziu.
Operatorii nostri sunt ocupati momentan. Incercati mai tarziu.
:
:
:
Ai o intrebare? Scrie-ne!
:
:
Sesiune chat terminata.
Cat de folositoare a fost sesiunea de chat?
Foarte folotitoare Nu s-a rezolvat nimic