Uneltele care iti vor aduce succesul atat in Google, cat si in Social Media!

Uneltele care iti vor aduce succesul in Google si in Social Media!

Tot ce trebuie sa stii despre: Open Graph-uri, Twitter Cards si Snippet Google. Uneltele care iti vor aduce succesul atat in Google, cat si in Social Media!

Tu stii cum functioneaza Retelele de Socializare?

Schimbarile majore in Seo sunt vizibile, iar daca nu stii cum sa abordezi Social Media si  nu cunosti metodele de linkbuilding, va fi foarte greu sa te pozitionezi in Google pe primele pagini. Cresterea organica se datoreaza anumitor pasi pe care ti-i vom prezenta in articolul de astazi.

Elemente Seo de care sa tii cont:
– URL-ul paginii tale web este descriptiv pentru continut. Nu uita acest aspect!

– Optimizarea si distribuirea pe retelele de socializare trebuie sa implice meta tag-uri, precum: Open Graph ( Facebook) si Twitter Cards (Twitter).

– Nu uita niciodata de datele structurate. Seteaza Snippets. Totul pentru rezultate in cautarile Google!

    – Daca vrei sa generezi automat URL-uri multiple, seteaza Canonical URLs.

– Implementeaza SSL-ul. O criptare eficienta si sigura!

Despre ceilalti factori Seo, am discutat in articolele anterioare.

Sa vorbim despre Retelele Sociale. Setari care iti vor maximiza traficul:

Promovarea site-urilor web in raport direct cu Retelele de Socializare, implica o serie de factori care te ajuta sa obtii trafic. Tine cont de limbajul tehnic al Retelelor Social Media. Foloseste-te de Open Graph si Twitter Cards.

3 Pasi prin care iti vei imbunatati pozitia in Google. Social Media Meta Tags:

  1. Google Tag. Daca iti doresti sa legi website-ul cu profilul Google, iar la fiecare search sa apara si fotografia ta, atunci mareste-ti cantitatea de click-uri si urmeaza pasii. Creeaza-ti un profil Google, incarca o fotografie si apoi in cadrul site-ului tau wordpress, ataseaza linkul catre profilul tau Google si in setarile Yoast WordPress Seo, completeaza sectiunea de autor pentru pagina principala cu numele tau. Pagina de Google Publisher trebuie sa contina linkul catre website-ului tau. Astfel, vei avea o configurare Google ca la carte.

 

  1. Twitter Tag . Iti va activa toate meta tag-urile website-ului. Astfel, vei avea afisate paginile tale web la fiecare mesaj twitter share-uit. Daca vrei sa iti validezi datele website-ului intr-un mod corespunzator, activeaza si tu Twitter Cards . Cum?
Twitter Cards!

Validezi datele website-ului intr-un mod corespunzator cu Twitter Cards!

Bifeaza casuta Add Twitter Card , apoi introdu numele tau de utilizator Twitter. Intra pe adresa: http://dev.twitter.com/cards , da un simplu click pe „Validate your meta tags”, introdu numele tau de utilizator, parola si selecteaza tipul de card pe care il consideri benefic pentru website-ul tau. Valideaza-ti cardul, introdu adresa paginii Twitter Card si da un simplu click pe start. Datele iti vor fi verificate, apoi website-ul tau va fi moderat, odata aparut pe ecran si butonul Submit.

 

  1. Facebook Tag. Aici vorbim de datele Open Graph ale website-ului tau. Acest plugin a fost lansat de Facebook in 2010. Prin intermediul datelor Open Graph, paginile tale, imagini, video, texte, vor fi distribuite atat pe Facebook, cat si pe Google. In momentul in care tu vei distribui o pagina, automat vor fi incluse si imaginile, etc. Dupa cum iti spuneam si in articolele anterioare, daca vei opta pentru imagini atractive si texte unice, vizibilitatea va fi una mai mare, iar pagina ta Facebook si site-ul, vor avea un impact pozitiv. Continutul Social Media trebuie partajat corespunzator.
Open Graph

Foloseste Open Graph pentru a distribui corect informatia

 Atentie! Daca nu folosesti WordPress, Drupal sau Joomla, nu uita sa generezi meta tag-urile pentru fiecare pagina in parte. Daca vrei ca share-urile tale sa fie in raport direct cu cerintele Social Media, atunci optimizeaza-ti site-ul pentru ele. (Facebook, Twitter, Linkedin) Fara aceste plugin-uri, retelele sociale nu vor avea propriile etichete specifice, iar link-urile si comentariile tale ar fi fara imagini si video-uri.

Prin intermediul acestor practici, iti poti personaliza fiecare pagina si postare. Orice search Google trebuie sa evidentieze cele mai relevante informatii ale website-ului tau.

In concluzie, nu uita sa monitorizezi fiecare pas. Un share la postarea ta conteaza!

Tu cum iti optimizezi website-ul pentru Retelele de Socializare?

Save

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Deschide chat
Deschide chat
Suntem aici sa te ajutam!
Se conecteaza...
Operatorii nostri sunt offline momentan. Incercati mai tarziu.
Operatorii nostri sunt ocupati momentan. Incercati mai tarziu.
:
:
:
Ai o intrebare? Scrie-ne!
:
:
Sesiune chat terminata.
Cat de folositoare a fost sesiunea de chat?
Foarte folotitoare Nu s-a rezolvat nimic