Oferim servicii de Design web, Grafica si print, Aplicatii Android & IOS, Marketing digital, Scriere continut, Editare digitala imagini, Social Media design, Automatizare Social Media, Sisteme ERP, Sisteme CRM.
Cu o experienta de 14 ani in web design si grafica firma noastra va garanteaza succesul fiecarui proiect in parte.

Cu o echipa tanara si devotata fiecarui proiect in parte suntem mandri sa spunem ca nu am lasat nici un client nemultumit.
Incercam mereu sa ne depasim limitele, de aceea consideram ca optiunile primite de fiecare client in parte sunt atat de importante incat succesul proiectului depinde de acestea.

Prezentare Media Design

Home Prezentare Media Design
Despre Media Design

Implineste-ti visul si creste odata cu noi

Sa iti deschizi o afacere pare la prima vedere un lucru atat de simplu, insa nu este. In primul rand ca afacerea ta sa functioneze are nevoie de tine ca pion principal. Abia dupa ce ti-ai dat seama ce anume stii sa faci cel mai bine, poti trece la urmatorul pas, infiintarea unei firme. Din acest moment suntem langa tine sa te ajutam pas cu pas la evidentierea firmei si produselor tale spre piata care te asteapta.

Misiunea noastra

Ne propagam ideile intr-o singura directie si anume aceea de a deveni un furnizor de servicii web important, de incredere si usor de accesat. Implicarea noastra in proiecte din diferite nise ne duce pas cu pas mai aproape de perfectiune.

Echipa noastra, un grup de talentati

Suntem mandri sa putem spune ca avem o echipa tanara si talentata cu ajutorul careia putem sa acoperim urmatoarele  servicii: Design web , Optimizare SEO , Brand design , Social media design.

Echipa Media Design

Proiecte in derulare

Ne implicam serios in fiecare proiect indiferent de nisa.
Creeare magazin online
Proiecte15in derulare
Marketing digital
Proiecte6in derulare
Editare digitala imagini
Proiecte53in derulare
Automatizare Social Media
Proiecte72in derulare
Social media design
Proiecte48in derulare
Experienta in domeniu

De ce sa ne alegeti?

Intr-o piata in care serviciile de calitate primeaza consideram ca  experienta dobandita in toti acesti ani in care am invatat sa ne depasim limitele ne duce in continuare mai aproape de perfectiune.

Realizare Design web

Realizam design web pe platforme cuoscute sau in regim customizat.

Realizare Sisteme ERP

Construim impreuna sisteme ERP care se pliaza perfect pe activitatea ta.

De 14 ani suntem activi

In toti acesti ani ne-am largit aria de servicii prestate.

Implementare Marketing

Te vom ajuta sa intelegi mai bine ce inseamna marketing digital.

Editare digitala imagini

Trimite-ne o imagine, spune-ne ce vrei sa transmita si o modificam.
Intrebari si raspunsuri

Info general

Vom incerca pe scurt sa raspundem la cateva intrebari generale pentru a simplifica comunicarea dintre noi. Pentru informatii complete despre serviciile noastre te incurajam sa folosesti formularul de contact.

Desigur. Realizam si design logo pentru orice domeniu de activitate. Te incurajam sa e oferi cat mai multe informatii despre domeniul in care activezi si despre firma pe care o conduci.

Da, desigur. Pe langa faptul ca toate magazinele construite sunt insotite de un panou de control, te vom ajuta sa intelegi cum functioneaza intregul sistem construit pentru afacerea ta. Mai mult de atat vom fii langa tine pe toata perioada colaborarii noastre.

Am incercat mereu sa ne gandim la firmele mici care sunt abia la inceput, sa incercam sa le ajutam pe cat posibil. Da desigur, avem solutii si pentru bugetele mici. Incurajam clientii sa vina sa stea cu noi la masa, sigur vom gasi o solutie.

Dimpotriva, sfatuim toti clientii sa caute gazduire unde doresc. Desigur pentru multi dintre acestia gazduirea a fost un concept necunoscut, asa ca am luat o pauza in care am explicat nevoile platformei care urmeaza sa o construim. 

Echipa noastră de eroi

Tineri entuziaşti

Nu glumim când spunem că aceasta este echipa noastră de eroi, pentru că ei sunt în spatele fiecărui proiect, mereu dornici să construiască ceva frumos şi de durată.
Ca şi echipă ne bazăm mereu pe colegi dar şi pe inteligenţa şi creativitatea fiecăruia dintre noi.
Radu Dumitrescu - Fondator Media Design
Fondator Media Design
Octavian Jeder + Content writer la Media Design
Content writer
Maria Elpida - Content writer la Media Design
Content writer
Elena Ilinca Daniela - Content writer la Media Design
Content writer
Georgiana Agachi - Relatii clienti la Media Design
Relatii clienti
Alexandru Stoica Andrei - Fotograf la Media Design
Fotograf
Zaharia Horia
Designer Web
Raul Fodorean
Designer Web