SEO Marketing

De ce este necesar marketing-ul in optimizarea seo

Pentru ca un business sa activeze eficient, trebuie sa fii la curent cu strategiile coerente de marketing. Feedback-ul clientilor tai va fi unul pozitiv, doar daca iti vei optimiza website-ul in timpi reali. Aprofundeaza, adapteaza-te noilor canale de comunicare si ofera solutii Seo complexe.Mentine relatii cat mai sanatoase cu clientii si ofera-le calitate.In interiorul procesului de marketing din ce in ce mai bine dezvoltat, trebuie sa tii cont de propriile strategii si de update-uri.Tactici si sugestii pe care ti le putem oferi in materie de marketing !
Tactici si sugestii pe care ti le putem oferi in materie de marketing
Tactici si sugestii pe care ti le putem oferi in materie de marketing
Cele mai bune tactici si sugestii pe care ti le putem oferi in materie de marketing in optimizarea Seo, sunt:
 • Genereaza continut de calitate. Imbunatateste-ti reputatia brandului!
 • Exploreaza, scrie natural pentru cititorii tai si diversifica.
 • Nu construi link-uri. Promoveaza continutul de calitate.
 • Antreneaza-te in discutii si fii activ. Opteaza pentru guest posturi care sa iti apartina.
 • Interactioneaza pe retele de socializare.
 • Construieste-ti relatii sanatoase cu publicul.
 Inainte sa te aspuci sa scrii, tine cont de acesti factori. Pune-ti urmatoarele intrebari:
 • Cine? Cum? Cand? Unde? De ce?
 • Ce citesc consumatorii?
 • Ce isi doresc de la produsul tau?
 • Ce cuvinte si expresii sunt utile in mediul online?
 • Ce considera relevant publicul?
 • Cunoaste-ti partenerii.
 • Tine pasul cu Seo, prin implementarea de strategii competitive.
Asadar, cum ar trebui sa vezi tu ca si antreprenor, marketing-ul si beneficiile sale?
cum ar trebui sa vezi tu ca si antreprenor, marketing-ul si beneficiile sale
Cum ar trebui sa vezi tu ca si antreprenor, marketing-ul si beneficiile sale
Gestioneaza schimbarile Seo, urmareste tutoriale, dezvolta increderea externa, creaza o imagine a brandului tau, bazata pe referinte si campanii de marketing eficiente. Ofera experiente de neuitat publicului!Iti propun un exercitiu de imaginatie: Cum ar arata o afacere fara o prezenta online puternica si dinamica? Cum ar arata un website care nu ar fi adaptat retelelor mobile?Marketing-ul inseamna creativitate, informatii usor de digerat si nu in ultimul rand impact. Ofera o imagine pozitiva brand-ului tau si acorda mare atentie optimizarii Seo.Implica-te in promovarea afacerii tale si ajuta la cresterea ei. Serviciile Media Design sunt cea mai eficienta metoda de a tine pasul cu clientii.Asadar, tine cont de trafic si conversii. Ofera solutii care sa vina in ajutorul clientilor!Save
Read more...
Agent vanzari - Media Design

Provocarea MDLABS

Media Design cauta agent vanzari din toata tara.10 locuri disponibile pentru cei care cred ca pot sa faca fata provocarii.

Candidatul ideal

Candidatul trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici: Dictie foarte buna. Sa fie amabil cu potentialii clienti. Disponibil intre orele 08:00 - 12:00 si 13:00 16:30. Sa posede cunostinte PC bune. Cunostinte Photoshop , HTML , CSS , MYSQL minime. Calm , serios si capabil de a se auto depasi. Capabil sa construiasca o relatie de durata cu clientii.

Descrierea jobului

Job-ul consta in contactarea unei liste de potentiali clienti in vederea prezentarii ofertelor noastre de servicii. Atat lista cu potentiali clienti cat si textul descriptiv sunt oferite de echipa noastra. Prezentarea serviciilor noastre se va oferi potentialilor clienti atat telefonic cat si prin intermediul postei electronice.Responsabilitati: Cu clientul se va vorbi intotdeauna frumos indiferent de situatie. Relatia client - agent vanzari se va baza pe incredere si seriozitate ( se va vorbi strict despre serviciile prestate de echipa noastra ). Respectarea principalului obiectiv si anume transformarea potentililor clienti in clienti de lunga durata.Beneficii: Persoanele acceptate vor primii o cartela de telefon ( incarcarea acestei cartele va fi suportata de noi ). O adresa de email personalizata. Bonusari la depasirea targeturilor.
Read more...
Servicii web design si grafica - Media Design

Servicii grafica web – Media Design

Servicii grafica web inseamna construirea si/sau editarea de elemente grafice destinate utilizarii web si elemente printabile.Echipa noastra foloseste aceste servicii de grafica in fiecare zi atat la construirea de pagini web cat si la realizarea de flyere, carti de vizita, reviste, propuneri de afaceri, afise, teme de email si multe altele.De ce aveti nevoie de astfel de servicii grafica web? Pentru ca doriti sa puneti la dispozitia clientilor un design placut si usor de vizualizat.Astfel putem sa folosim 2 tipuri de grafica pentru clientii nostri.
 1. Grafica web - ceea ce inseamna construirea si/sau editarea de bannere web, slidere, customizare imagini, cv-uri online, teme email full responsive, editare CSS.
 2. Grafica printabila - ceea ce inseamna ca vom acoperi tot ceea ce se poate printa pe hartie, tricouri si alte obiecte.
Printre acestea amintim urmatoarele:
 • flyere, reviste, afise, bannere publicitare, carti de vizita, sigla/logo.
 • propuneri de afaceri format excell, cv-uri profesionale, grafica customizata plicuri, facturi.
 • portofoliu, prezentare customizata companie/firma, prezentari video pentru produse/servicii, oferte promotionale produse/servicii.
Mai mult de atat serviciile de grafica web a fost inclus in unele pachete promotionale oferite de echipa noastra ca fiind gratuite sau cu pret partial redus.Vedeti ofertele noastre promotionale aici 
Read more...
Email LAb - servicii email marketing Media Design

EmailLab – serviciu de email marketing

EmailLab - serviciu de email marketing se lanseaza azi 26.10.2015 pentru clientii nostri care vor sa automatizeze trimiterea email-urilor catre clientii lor. Cum functioneaza? Foarte simplu - clientul nostru acceseaza link-ul emaillab - serviciu de email marketing sau pur si simplu de pe site-ul nostru din bara de meniu si creeaza un cont nou. Trebuie mentionat ca sistemul nu vine dotat si cu autentificare prin facebook, twitter, google+ urmand a fi implementata intr-un update ulterior.Caracteristici sistem:
 • panou de control complet si simplu de utilizat.
 • full responsive - vizibil pe orice suport.
 • posibilitate de adaugare liste de contact ( 2000 maxim / lista ).
 • editare, adaugare tema email customizata.
 • podibilitate de adaugare server propriu pentru trimiterea email-urilor.
 • numar liste nelimitate.
 • numar campanii nelimitate.
 • api key.
 • 30 de zile gratuit pentru testare
Desi sistemul nostru de email marketing a fost lansat azi, acesta se afla inca in versiunea beta. Ne cerem scuze pentru orice neplaceri intalnite.Va incurajam totusi sa ne trimiteti email cu bug-urile si/sau erorile intalnite.
Read more...
MDLABS - Sistem management proiecte

MDLABS – Sistem management proiecte

MDLABS - Sistem management proiecte a fost o idee implementata inca de la infiintarea echipei Media Design transformandu-se odata cu trecerea timpului in ceea ce este azi. Un sistem complet, foarte bine dotat pregatit sa indeplineasca atat cerintele noastre ca si web designeri ca si a clientilor nostri.La fel ca toate proiectele noastre recente MDLABS este un sistem full responsive vizibil pe orice suport.Ce face sistemul nostru?MDLABS a fost conceput pentru a controla modul in care proiectele noastre evolueaza. Echipa noastra foloseste zilnic acest sistem pentru a vedea informatii legate de proiecte noi si proiectele in derulare. Clientii nostri pot sa participe in timp real la proiect prin adaugarea de noi informatii si cerinte si pot sa vada in acelasi timp starea proiectului de la data start pana la finalizare.Pentru cei care se intreaba daca am implementat autentificarea cu conturi de socializare vom raspunde simplu. Din motive de securitate aceasta optiune nu este implementata deocamdata.Caracteristici sistem:
 • contact direct cu echipa noastra.
 • vizualizare sarcini si stare proiect in timp real.
 • adaugare / editare mesaje intre echipa si client.
 • adaugare / editare notite personale
 • vizualizare / efectuare plata direct din panoul de control.
 • suport clienti implementat in sistem.
 
Read more...
Programare web - Media Design

Programare web

Programare web inseamna construirea motorului de rulare a unui site web. Este acea parte pe care vizitatorii nu o vad niciodata dar care este vitala. Programarea web se foloseste de altfel in toti pasii folositi la realizarea unui site web. Aceasta etapa nu se opreste la finalizarea site-ului ci se continua prin administrare web si seo web. Pe scurt si fara nici o retinere putem spune ca etapa programare web nu se termina niciodata.Printre limbajele de programare web folosite de echipa noastra sunt urmatoarele: HTML , PHP , CSS , JAVASCRIPT. Deoarece aceste limbaje de programare se afla intr-o continua dezvoltare echipa noastra incearca zi de zi sa tina pasul pentru a oferi cele mai bune servicii.
Read more...
Design web - Media Design

Design web

Serviciul design web inseamna realizarea de: grafica pentru o pagina sau un site web , teme email , bannere web , logo/sigla. Odata construite cele de mai sus , partea de design web se continua cu aranjarea in pagina. Serviciul nu inseamna doar atat. O alta parte importanta este corelarea corecta a design-ului web cu programarea web pentru a ajunge la rezultatul dorit care de obicei este partea cea mai dificila pentru multi dintre noi. Noi cei de la MEDIA DESIGN stim exact ce inseamna asta si tocmai pentru ca stim exact de inseamna design web garantam calitatea serviciilor 100%.Asadar daca ai nevoie de o pagina HTML , teme email , bannere web , logo/sigla vezi magazinul nostru aici.
Read more...