Servicii web design si grafica - Media Design

Servicii grafica web – Media Design

Servicii grafica web inseamna construirea si/sau editarea de elemente grafice destinate utilizarii web si elemente printabile.Echipa noastra foloseste aceste servicii de grafica in fiecare zi atat la construirea de pagini web cat si la realizarea de flyere, carti de vizita, reviste, propuneri de afaceri, afise, teme de email si multe altele.De ce aveti nevoie de astfel de servicii grafica web? Pentru ca doriti sa puneti la dispozitia clientilor un design placut si usor de vizualizat.Astfel putem sa folosim 2 tipuri de grafica pentru clientii nostri.
  1. Grafica web - ceea ce inseamna construirea si/sau editarea de bannere web, slidere, customizare imagini, cv-uri online, teme email full responsive, editare CSS.
  2. Grafica printabila - ceea ce inseamna ca vom acoperi tot ceea ce se poate printa pe hartie, tricouri si alte obiecte.
Printre acestea amintim urmatoarele:
  • flyere, reviste, afise, bannere publicitare, carti de vizita, sigla/logo.
  • propuneri de afaceri format excell, cv-uri profesionale, grafica customizata plicuri, facturi.
  • portofoliu, prezentare customizata companie/firma, prezentari video pentru produse/servicii, oferte promotionale produse/servicii.
Mai mult de atat serviciile de grafica web a fost inclus in unele pachete promotionale oferite de echipa noastra ca fiind gratuite sau cu pret partial redus.Vedeti ofertele noastre promotionale aici 
Read more...
Design web - Media Design

Design web

Serviciul design web inseamna realizarea de: grafica pentru o pagina sau un site web , teme email , bannere web , logo/sigla. Odata construite cele de mai sus , partea de design web se continua cu aranjarea in pagina. Serviciul nu inseamna doar atat. O alta parte importanta este corelarea corecta a design-ului web cu programarea web pentru a ajunge la rezultatul dorit care de obicei este partea cea mai dificila pentru multi dintre noi. Noi cei de la MEDIA DESIGN stim exact ce inseamna asta si tocmai pentru ca stim exact de inseamna design web garantam calitatea serviciilor 100%.Asadar daca ai nevoie de o pagina HTML , teme email , bannere web , logo/sigla vezi magazinul nostru aici.
Read more...