Oferim servicii de Design web, Grafica si print, Aplicatii Android & IOS, Marketing digital, Scriere continut, Editare digitala imagini, Social Media design, Automatizare Social Media, Sisteme ERP, Sisteme CRM.
Cu o experienta de 14 ani in web design si grafica firma noastra va garanteaza succesul fiecarui proiect in parte.

Cu o echipa tanara si devotata fiecarui proiect in parte suntem mandri sa spunem ca nu am lasat nici un client nemultumit.
Incercam mereu sa ne depasim limitele, de aceea consideram ca optiunile primite de fiecare client in parte sunt atat de importante incat succesul proiectului depinde de acestea.

FAQ

Home FAQ

Desigur. Realizam si design logo pentru orice domeniu de activitate. Te incurajam sa ne oferi cat mai multe informatii despre domeniul in care activezi si despre firma pe care o conduci.

Da, desigur. Pe langa faptul ca toate magazinele construite sunt insotite de un panou de control, te vom ajuta sa intelegi cum functioneaza intregul sistem construit pentru afacerea ta. Mai mult de atat vom fii langa tine pe toata perioada colaborarii noastre.

Am incercat mereu sa ne gandim la firmele mici care sunt abia la inceput, sa incercam sa le ajutam pe cat posibil. Da desigur, avem solutii si pentru bugetele mici. Incurajam clientii sa vina sa stea cu noi la masa, sigur vom gasi o solutie.

Dimpotriva, sfatuim toti clientii sa caute gazduire unde doresc. Desigur pentru multi dintre acestia gazduirea a fost un concept necunoscut, asa ca am luat o pauza in care am explicat nevoile platformei care urmeaza sa o construim. 

Nu ezita sa intrebi
Nu te-am lamurit?