Oferim servicii de Design web, Grafica si print, Aplicatii Android & IOS, Marketing digital, Scriere continut, Editare digitala imagini, Social Media design, Automatizare Social Media, Sisteme ERP, Sisteme CRM.
Cu o experienta de 14 ani in web design si grafica firma noastra va garanteaza succesul fiecarui proiect in parte.

Cu o echipa tanara si devotata fiecarui proiect in parte suntem mandri sa spunem ca nu am lasat nici un client nemultumit.
Incercam mereu sa ne depasim limitele, de aceea consideram ca optiunile primite de fiecare client in parte sunt atat de importante incat succesul proiectului depinde de acestea.

Proiect Idas Visual

Home Portofoliu Proiect Idas Visual

Detalii client

Idas Visual
Sabareni, Str. Ghioceilor, nr. 9F, Jud. Giurgiu.

Serviciul oferit

Concept si constructie shop online

Durata proiect

Documentare si structurare date - 40 ore
Constructie shop online - 10 zile

Derulare proiect

Proiectul destinat firmei Idas Visual a fost unul atat de placut incat ne-am indragostit pe loc de idee si de mentalitatea pe care urma sa o implementam.
De ce? Pentru ca se dorea ceva diferit, ceva care sa iasa in evidenta atat prin design cat si prin ideologia si strategia de marketing care urma implementarea.
Trebuie sa recunosc, nu am stat deloc pe ganduri daca sa acceptam sau nu proiectul si spre surprinderea mea, am primit si mana libera la design. Consider ca este unul din putinele proiecte unde am putut combina libertatea cu functionalitatea.

Scurta poveste din spatele vizualului

Asa cum ne-am obisnuit am primit informatia de la client, am structurat-o in etape iar etapele au primit sarcinile corespunzatoare. Desigur era nevoie de o analiza a concurentei si a posibilitatilor oferite de piata.
Dupa nu mai putin de 5 de ore de analiza ne-am dat seama ca putem folosi elemente vizuale diferite fata de ce era in piata. Asa ca ne-am pus pe treaba si dupa 7 zile ne-am infatisat virtual in fata clientului.
Aveam pus la punct toate detaliile: informatii vitale in front page, meniul structurat dupa categoriile si nevoile clientului, link-uri interne, sistemul proiectat pentru optimizare SEO usoara, sectiune de portofoliu, pagina de contact bine pusa la punct, traducerea in limba romana actualizata .
Repet si sustin de fiecare data faptul ca atunci cand esti pregatit profesional sa faci ceva si primesti un proiect, consider si sustin ca munca in echipa este cea mai buna alegere. Felicitari echipei MDLABS pentru eforturile depuse.
BRAVO VOUA.

In incheiere vreau sa mai scriu cateva randuri si sa intelegeti ca un proiect cu astfel de sarcini nu se incheie aici. Serviciile precum Grafica bannere postari Facebook si Instagram, Scriere continut scurt pentru postari, Automatizare postari Facebook continua sub acelasi aspect cu care am inceput proiectul. Restul serviciilor folosite precum Implementare si conectare cu Merchant Center, Implementare si conectare cu Facebook Shop din momentul activarii acestea devin automatizate.