Oferim servicii de Design web, Grafica si print, Aplicatii Android & IOS, Marketing digital, Scriere continut, Editare digitala imagini, Social Media design, Automatizare Social Media, Sisteme ERP, Sisteme CRM.
Cu o experienta de 14 ani in web design si grafica firma noastra va garanteaza succesul fiecarui proiect in parte.

Cu o echipa tanara si devotata fiecarui proiect in parte suntem mandri sa spunem ca nu am lasat nici un client nemultumit.
Incercam mereu sa ne depasim limitele, de aceea consideram ca optiunile primite de fiecare client in parte sunt atat de importante incat succesul proiectului depinde de acestea.

Proiect Imobiliare Salaj

Home Portofoliu Proiect Imobiliare Salaj

Detalii client

Imobiliaresalaj.ro
Str. Mihai Eminescu, Nr.7 Zalau

Serviciul oferit

Web Design, Logo Design, Print,
Design bannere Facebook si Facebook story, Design chenare imagini de folosit in anunturi.

Durata proiect

Web Design, Logo Design - 15 zile
Print - 3 ore
Design bannere Facebook si Facebook story - 2.5 ore
Design chenare imagini de folosit in anunturi - 3 ore

Derulare proiect

Pentru a intelege adevarata valoare a acestui proiect trebuie sa incepem cu faptul ca site-ul ImobiliareSalaj.ro exista de ceva vreme pana sa ajungem noi sa-i facem un face lifting ca sa zic asa. Oamenii astia sunt in bransa imobiliarelor de mai bine de 20 de ani deci experienta lor este una atat de bine organizata incat nu cred ca incape indoiala de absolut nimic cand discutam despre imobiliare.

Scurt istoric din spatele vizualului

Povestea din spatele acestui proiect este una destul de simpla si de scurta. Stiam ce presupune un site de imobiliare, stiam si ce nevoi erau in piata, deci eram cumva pregatiti pentru un astfel de proiect. Ne-am bucurat de suportul echipei ImobiliareSalaj pe tot parcursul proiectului si nu numai. Trebuie sa mentionam ca desi derularea proiectului a fost una simpla si rapida, relatia noastra ca si furnizori de servicii a ramas chiar si azi. Site-ul ImobiliareSalaj.ro a trecut prin diferite etape de transformare de cand ne ocupam de el. A inceput ca fiind un site simplu care afisa anunturile, mai apoi au aparut functii noi si proprietati noi, upgdrade-uri la serverul de gazduire, upgrade-uri in ceea ce priveste legatura dintre site si retelele de socializare si multe altele. Ajuns in ziua de azi sa gazduiasca mai bine de 800 de anunturi, site-ul imobiliaresalaj.ro primeste zilnic intre 20 si 30 de mii de vizite. In aceea ce priveste partea vizuala a site-ului ImobiliareSalaj.ro am incercat mereu sa-l pastram curat si usor de folosit chiar daca arata foarte bine si este in top cu trendurile de azi.
Odata procesata partea vizuala si functionala a site-ului ne-am indreptat privirile spre retelele de socializare. Trebuie sa recunoastem ca retelele de socializare ne ajuta foarte mult in promovarea serviciilor. Era nevoie de prezentare si pe partea aceasta, asa ca am inceput sa lucram la partea aceasta. Evident ideile celor de la ImobiliareSalaj.ro au facut minuni in ceea ce priveste intreaga parte de marketing online si cu ocazia asta le multumim si le dorim succes in continuare.