Oferim servicii de Design web, Grafica si print, Aplicatii Android & IOS, Marketing digital, Scriere continut, Editare digitala imagini, Social Media design, Automatizare Social Media, Sisteme ERP, Sisteme CRM.
Cu o experienta de 14 ani in web design si grafica firma noastra va garanteaza succesul fiecarui proiect in parte.

Cu o echipa tanara si devotata fiecarui proiect in parte suntem mandri sa spunem ca nu am lasat nici un client nemultumit.
Incercam mereu sa ne depasim limitele, de aceea consideram ca optiunile primite de fiecare client in parte sunt atat de importante incat succesul proiectului depinde de acestea.

Proiect Thermo Cuore

Home Portofoliu Proiect Thermo Cuore

Detalii client

Termopane-thc.ro
Bd. Mihai Viteazu , Bl A37 , Ap1 , Zalau

Serviciul oferit

Grafica bannere postari Facebook si Instagram.
Scriere continut scurt pentru postari.
Automatizare postari Facebook.
Implementare si conectare cu Merchant Center.
Implementare si conectare cu Facebook Shop.
Design web site

Durata proiect

Documentare si structurare date - 32 ore
Grafica bannere postari Facebook si Instagram - 2 ore
Scriere continut scurt pentru postari - 18 ore
Automatizare postari Facebook - 1,5 ore
Implementare si conectare cu Merchant Center - 2 ore
Implementare si conectare cu Facebook Shop - 1,5 ore
Design web site - 25 zile

Derulare proiect

Prietenii nostri de la Termopane-thc.ro sunt specializati in productia si comercializarea de  tamplarie PVC cu geam termopan , tamplarie din aluminiu , rulouri exterioare cu lamele din aluminiu si obloane , toate intr-o gama variata de culori. Ei bine acest proiect putem spune ca a fost unul dintre acelea care deruleaza intr-un mod alert, deoarece informatia era deja pregatita si structurata.

Scurta poveste din spatele vizualului

Cand am luat prima data legatura Gabriel, administratorul firmei Thermo Cuore pentru realizarea unui design cat se poate de atragator tinand cont totusi de acuratetea pe care trebuia sa o dezvaluie site-ul Termopane-thc.ro am descoperit combinatia perfecta intre producator si vanzator. Un om simplu si totusi cu toate detaliile produselor pe care le comercializa aliniate intr-o structura prin care chiar si un necunoscator intelegea ce vroia sa-i transmita.
Acest aspect ne-a ajutat foarte mult in proiectarea site-ului, motiv pentru care relatia noastra continua si azi. Nu este usor sa lucrezi intr-o astfel de nisa, insa rezultatele unei echipe profesioniste lasa in urma orice impediment care poate sa apara pe parcursul unei comenzi.
Calitatea serviciilor le-a adus clienti atat in Romania cat si in afara Romaniei, iar noi ne mandrim sa spunem ca avem un astfel de client.

Am avut ocazia sa fac o vizita in locatia de productie unde am vazut cu ochii mei cum o echipa de oameni fac minuni.
Astfel de ocazii te fac sa te gandesti la echipa ta si te motiveaza sa-ti respecti echipa cu care imparti atat bucuriile cat si perioadele in care te impiedici si cazi.
Nu pot sa nu multumesc echipei MDLABS de fiecare data cand am ocazia, chiar daca pana la finalizarea portofoliului aceste multumiri vor fi considerate clisee.