Oferim servicii de Design web, Grafica si print, Aplicatii Android & IOS, Marketing digital, Scriere continut, Editare digitala imagini, Social Media design, Automatizare Social Media, Sisteme ERP, Sisteme CRM.
Cu o experienta de 14 ani in web design si grafica firma noastra va garanteaza succesul fiecarui proiect in parte.

Cu o echipa tanara si devotata fiecarui proiect in parte suntem mandri sa spunem ca nu am lasat nici un client nemultumit.
Incercam mereu sa ne depasim limitele, de aceea consideram ca optiunile primite de fiecare client in parte sunt atat de importante incat succesul proiectului depinde de acestea.

Proiect Trailer Parc

Home Portofoliu Proiect Trailer Parc

Detalii client

Trailer Parc
Bulevardul Mihai Viteazul 100/O, Zalau

Serviciul prestat

Grafica bannere postari Facebook si Instagram
Design logo
Automatizare postari in Facebook si Instagram
Design bannere printabile diferite campanii

Durata proiect

Grafica bannere postari Facebook si Instagram - 3 ore
Design logo - 7 ore
Automatizare postari in Facebook si Instagram - 3.5 ore
Design bannere printabile diferite campanii - 2 ore

Derulare proiect

Cand vorbim despre clientul nostru Trailer Parc, trebuie sa tinem cont de cateva lucruri pe care doresc sa le mentionez de la bun inceput.
Oamenii astia se ocupa cu comertul de trailere si remorci. Am inceput relatia cu ei in primavara lui 2021 cand aveam sa construim o noua interfata pentru site-ul deja existent, da exact in plina pandemie, fara frica deoarece respectam toate regulile de igiena si protectie.
Important de stiut este ca atunci cand esti in bransa de vanzari remorci si trailere trebuie sa stapanesti foarte bine detaliile tehnice. Credeti-ma pe cuvant nu se compara cu nici o alta nisa cand vine vorba despre detalii tehnice.

Scurta poveste din spatele vizualului

Ajuns la sediul celor de la Trailer Parc am intrat salutand frumos si m-am prezentat. Stiam ca avea sa fie o discutie destul de lunga incat pana in acel moment nu mai avusem nici un contact cu o astfel de firma. Ascultam cu atentie si incercam sa fac un plan care sa reziste la ce auzeam ca mi se spune. Aveam foarte multe de oferit deoarece gama noastra de servicii se intinde pe o arie destul de larga. Notam structurat totul in laboratorul nostru si fara sa-mi dau seama proiectul incepea sa prinda forma. Mi-am dat seama ca nu era nevoie doar de o noua interfata a site-ului, ci mai degraba de un ansamblu de servicii pe care il aveam deja in portofoliu. Fac o paranteza aici deoarece ma vad nevoit sa explic urmatoarele: Cred ca cel mai important aspect intr-o colaborare este acela de a intelege nevoile clientului asa cum le explica el. In lipsa intelegerii dintre parti apar tot felul de probleme si incurcarturi pe parcursul proiectului si de aceea multe dintre proiecte nu se finalizeaza. Inchid paranteaza. Discutia cu cei de la Trailer Parc a decurs atat de bine incat nu mai simteam barierele detaliilor tehnice, le primisem toate, omul era atat de pregatit si cu un plan atat de bine pus la punct incat am stiut din start ca proiectul avea sa fie unul de succes.
Dar sa ne intoarcem la detalii, serviciile prestate pentru Trailer Parc au fost: Creeare magazin online , Optimizare SEO , Adaugare produse cu toate optiunile lor , Implementare conexiune cu Facebook Shop , Google Merchant, Automatizare postari in Facebook si Instagram, Creeare bannere pentru diverse campanii de promovare in Facebook si Instagram, Creeare bannere Facebook Story pentru campaniile desfasurate, Design Logo si alte elemente grafice folosite pentru mediul online si print, Administrare alte conturi din spatiul online unde sunt afisate produsele si lista continua. Important de mentionat este faptul ca relatia noastra cu cei de la Trailer Parc se bazeaza pe incredere si respect fapt care ne-a ajutat reciproc in continuitatea serviciilor prestate.