Oferim servicii de Design web, Grafica si print, Aplicatii Android & IOS, Marketing digital, Scriere continut, Editare digitala imagini, Social Media design, Automatizare Social Media, Sisteme ERP, Sisteme CRM.
Cu o experienta de 14 ani in web design si grafica firma noastra va garanteaza succesul fiecarui proiect in parte.

Cu o echipa tanara si devotata fiecarui proiect in parte suntem mandri sa spunem ca nu am lasat nici un client nemultumit.
Incercam mereu sa ne depasim limitele, de aceea consideram ca optiunile primite de fiecare client in parte sunt atat de importante incat succesul proiectului depinde de acestea.

Aplicatii Android si IOS

Descriere serviciu

Toate aplicatiile construite de echipa noastra, indiferent daca sunt aplicatii android si/sau IOS sunt insotite de un panou de control unde se pot modifica sectiuni importante in rularea optima.
In functie de domeniul de activitate putem sa construim urmatoarele tipuri de aplicatii android si IOS: Aplicatii Ecommerce, Aplicatii city guide travel, Aplicatii multivendor si Aplicatii video blog.
Aplicatii Android si IOS
Design web - site de prezentare , design social media, magazin online si catalog produse , editare digitala imagini., automatizare social media cu SPion

Solutii oferite

Indiferent de nisa in care firma ta activeaza ai nevoie de prezenta online. In ritmul alert in care se dezvolta tehnologia, platformele de prezentare produse si servicii s-au indreptat in ultima perioada si spre retelele mobile.
Desi costurile de realizare si implementare pe suport mobil sunt mai mari, impactul generat este cu atat mai mare.

Aplicatii Ecommerce

Dedicate vanzarilor de produse, ofera acces rapid pe orice smartphone.

Aplicatii city guide travel

Ofera utilizatorilor informatii despre orase si genereaza venituri.

Aplicatii multivendor

Cu o astfel de aplicatie poti genera venituri lunare

Aplicatii video blog

Ofera posibilitatea de afisare a postarilor tale video.
De ce este o aplicatie atat de folositoare?
O ai cu tine oriunde si oricand, este la indemana, se incarca repede, sincronizare buna a datelor tale. Tot ce trebuie sa faci este deschizi telefonul mobil si sa folosesti aplicatia.
  • Analiza proiect
  • Design UI & UX
  • Mentenanta

Vom analiza impreuna nevoile afacerii tale si vom alege metodologiile care se potrivesc cel mai bine pentru a proiecta o aplicatie conform asteptarilor tale.
Oferim transparenta in fiecare etapa a proiectului.

Oferim o gama completa de servicii de design (UX) si (UI) prin intermediul echipei noastre , astfel incat sa putem construi aplicatii atragatoare , usor de folosit urmand cu strictete standardele de design.

Oferim mentenanta si suport tehnic pentru toate aplicatiile noastre mobile dupa lansarea in productie. Fiecare aplicatie este actualizata permanent cu cele mai noi tehnologii, pentru a asigura parametrii optimi de functionare. Oferim asistenta tehnica, actualizari, mentenanta a codului, migrarea datelor, managementul securitatii, backup si suport in optimizarea performantei.

Teme email customizate

Contacteaza-ne pentru oferta

+40 744 933 131

Ai intrebari?
Suna acum!

+40 744 933 131

tehnic@mediadesignro.ro

Echipa MDLABS

Suntem mandri sa putem spune ca avem o echipa tanara si talentata cu ajutorul careia putem sa acoperim urmatoarele servicii: Web design , Optimizare SEO , Brand design , Social media design.
Consulta lista de preturi