Oferim servicii de Design web, Grafica si print, Aplicatii Android & IOS, Marketing digital, Scriere continut, Editare digitala imagini, Social Media design, Automatizare Social Media, Sisteme ERP, Sisteme CRM.
Cu o experienta de 14 ani in web design si grafica firma noastra va garanteaza succesul fiecarui proiect in parte.

Cu o echipa tanara si devotata fiecarui proiect in parte suntem mandri sa spunem ca nu am lasat nici un client nemultumit.
Incercam mereu sa ne depasim limitele, de aceea consideram ca optiunile primite de fiecare client in parte sunt atat de importante incat succesul proiectului depinde de acestea.

Editare digitala imagini

Editare digitala si ce inseamna acest serviciu

Descriere serviciu

De multe ori imaginile fara a trece prin procesul de editare digitala, chiar daca sunt ceea ce trebuie sa fie, ne dorim sa transmita ceva diferit. Stim ca o imagine inseamna cat 1000 de cuvinte, dar ce-ar fi ca aceeasi imagine sa insemne cat 1001 cuvinte?
Noi suntem de acord ca un cuvant in plus poate sa faca diferenta.
Design web - site de prezentare , design social media, magazin online si catalog produse , editare digitala imagini.
Design web - site de prezentare , design social media, magazin online si catalog produse

Solutii oferite

In procesul de editare digitala a imaginilor solutiile sunt mai mult vizuale si ar trebui sa reprezinte atat cauza cat si efectul editarii. Practic editarea digitala inseamna retusare si/sau adaugare de elemente vizuale pe fundalul imaginii.

Retusare imagini

Vorbim despre modificari de la eliminare fundal pana la eliminare riduri.

Adaugare elemente vizuale

Acest serviciu se va discuta punctual cu clientul in functie de nevoie.
De cele mai multe ori imaginile dorite a fii retusate sau modificate se folosesc in mediul online si deservesc la infrumusetarea elementelor vizuale deja existente. Fie ca e vorba despre un site/magazin online sau postare pe retelele de socializare, ne dorim fiecare ca imaginea folosita sa transmita un mesaj cat mai coerent.
  • Analiza proiect
  • Implementare imagini modificate
  • Raport activitate

Cu toate ca ne place enorm de mult sa ne jucam cu imaginile, cu umbrele chiar si cu formele drepte trebuie mentionat ca proiectele de acest gen pentru a fii acceptate trebuie sa contina un minim de 30 de imagini.
Prin analiza proiectului se va determina numarul minim de imagini, calitatea acestora si scopul pentru care se vor folosi. In acest fel putem garanta seccesul proiectului.

Da, ai inteles bine titlul acestei sectiuni. Noi nu doar ca le putem modifica si ca ne place cu adevarat sa modificam, dar le putem si implementa in punctele de acces dorite. Daca este vorba despre retele de socializare putem combina serviciul de editare digitala cu cel de scriere continut. Apoi sa il automatizam pentru social media si punem la treaba proiectul.

Raportul de activitate va cuprinde toate modificarile efectuate asupra imaginilor.
Daca acest serviciu se combina cu alte servicii, raportul de activitate se va completa cu restul actiunilor intreprinse.
Teme email customizate

Contacteaza-ne pentru oferta

+40 744 933 131

Ai intrebari?
Suna acum!

+40 744 933 131

tehnic@mediadesignro.ro

Echipa MDLABS

Suntem mandri sa putem spune ca avem o echipa tanara si talentata cu ajutorul careia putem sa acoperim urmatoarele servicii: Web design , Optimizare SEO , Brand design , Social media design.
Consulta lista de preturi