Oferim servicii de Design web, Grafica si print, Aplicatii Android & IOS, Marketing digital, Scriere continut, Editare digitala imagini, Social Media design, Automatizare Social Media, Sisteme ERP, Sisteme CRM.
Cu o experienta de 14 ani in web design si grafica firma noastra va garanteaza succesul fiecarui proiect in parte.

Cu o echipa tanara si devotata fiecarui proiect in parte suntem mandri sa spunem ca nu am lasat nici un client nemultumit.
Incercam mereu sa ne depasim limitele, de aceea consideram ca optiunile primite de fiecare client in parte sunt atat de importante incat succesul proiectului depinde de acestea.

Scriere continut produs / pagini

Scriere continut si ce inseamna acest serviciu

Descriere serviciu

Impreuna cu colegii nostri vom implementa serviciul de scriere continut valoros atat pentru paginile site-ului cat si pentru produsele comercializate de firma ta. Acest continut va descrie si va focusa informatia in directia clientului pentru a intelege valoarea si importanta produsului vizualizat.
pf7
coworkers

Solutii oferite

Solutiile oferite pe cat par de simple , atat sunt de complexe. Pentru un continut de calitate vom analiza produsul in sine cu toate aspectele vizuale si tehnice.

Continut produse

Vom analiza produsul si vom creea o descriere cuprinzatoare.

Optimizare SEO continut

Tot continutul creat de echipa noastra este orientat SEO.

Continut pagini

Vom analiza fiecare pagina si vom creea continut relevant.

Continut postari social media

Ne vom asigura ca citirorii din retelele de socializare vor primii textul potrivit.
Ca sa intelegeti de ce modul in care este descris un produs si/sau serviciu si de ce un continut pentru produs este atat de important nu este nevoie decat sa va puneti urmatoarea intrebare: Ce caracteristici are produsul X pe care vreau sa il cumpar?
  • Analiza proiect
  • Implementare continut
  • Raport activitate

Vom analiza impreuna produsele si/sau serviciile afacerii tale si vom alege metodologiile care se potrivesc cel mai bine pentru a ajunge la rezultatele conform asteptarilor tale.
Oferim transparenta in fiecare etapa a proiectului.

Continutul sau descrierea unui produs si/sau a unui serviciu se poate realiza intr-un mod corect abia dupa analiza nisei in care activeaza afacerea ta. Vom stabili impreuna un numar de descrieri realizabile in decursul a 30 de zile.
In acelasi timp vom aplica si strategiile de optimizare si implementarea continutului in zonele de acces existente.

Raportul de activitate va cuprinde cele 30 de zile si se va focusa pe implementarea in zonele de acces deja existente si pe interactiunea vizitatorilor.

Teme email customizate

Contacteaza-ne pentru oferta

+40 744 933 131

Ai intrebari?
Suna acum!

+40 744 933 131

tehnic@mediadesignro.ro

Echipa MDLABS

Suntem mandri sa putem spune ca avem o echipa tanara si talentata cu ajutorul careia putem sa acoperim urmatoarele servicii: Web design , Optimizare SEO , Brand design , Social media design.
Consulta lista de preturi